LifeChi - Hrnek pro extrakty 450 ml

  • Praktický hrnek na cesty
  • Pro horké i studené nápoje
  • Snadno se vymývá a dobře izoluje
Cena
399 Kč
Dostupnost:
Na dotaz
ks
Značka:
Hmotnost:
220 g
VytisknoutVložit do seznamu

Bambusový hrnek na teplé i studené nápoje

Bambusový to-go hrnek se vám bude hodit, ať už vyrazíte kamkoliv. Do práce, na výlet, nebo když si ráno nestíháte doma vypít svůj oblíbený nápoj. Hrnek je vyrobený z nerezové oceli (uvnitř) a z bambusu (zvenku). Oba použité materiály jsou férové k přírodě a podporují udržitelnou výrobu. Používat ho můžete pro horké i studené nápoje, vejde se do něj 450 ml tekutiny.

Díky gumové zátce by vám tekutina neměla z hrnku nikdy vytéct. Pokud do něj ale naléváte horký nápoj, vždy raději několik minut počkejte, než hrnek zazátkujete. Při přenosu hrnek pro jistotu udržujte ve svislé poloze

A co si do hrnku připravit? 

Máme pro vás 3 tipy na skvělé teplé nápoje, které vás nejen zahřejí, ale také podpoří vaši vitalitu.



Domácí kakao s Reishi

Suroviny:    

  • 1 hrnek mléka (klasické / rostlinné)    

  • 2 lžičky kakaového prášku    

  • 1 lžička extraktu z Reishi

  • 1 lžička kokosového cukru   

  • Špetka soli


Postup:

Na mírném ohni zahřejte v hrnci vámi zvolené mléko. Můžete použít kravské nebo rostlinné (z těch se nejvíce hodí kokosové a mandlové). Počkejte, až mléko začne lehounce pěnit, a pak opatrně vmíchejte všechny ostatní ingredience. Začněte s kakaem, pak přidejte extrakt z Reishi a na konec dochuťte solí. Na doslazení použijte lžičku kokosového cukru. Za stálého míchání zahřívejte kakao zhruba 3 minuty a pak odstavte z plotny a přelijte do svého bambusového hrnku.



Chaga latté se skořicí

Suroviny:   

  • ½ hrnku mandlového mléka

  • 1 lžička Chaga extraktu        

  • 1 lžička javorového sirupu   

  • 50-100 ml vody   

  • Špetka skořice


Postup:

Všechny suroviny postupně vložte do mixéru. Mixujte je tak dlouho, dokud se všechny krásně nespojí a nápoj nebude dostatečně napěněný. Abyste měli své latté teplé, přelijte promixovaný nápoj z mixéru do hrnce. Dejte pozor, ať nepřijdete o pěnu. Při stálém míchání opatrně zahřívejte na mírném ohni. Mléko většinou začne při ohřívání pěnit samo, takže i kdyby vám pěna spadla, můžete nápoj znovu napěnit na plotně. Krásně našlehané a ohřáté latté pak přelijte do bambusového hrnku a s chutí vypijte.



Zázvorové mléko s medem

Suroviny:  


Postup:

Do hrnce vlijte hrnek ovesného mléka, přisypte špetku práškového extraktu ze zázvoru, půl lžičky kurkumy a začněte pomalu ohřívat na mírném ohni. Po chvíli přidejte také lžíci medu a nechte za stálého míchání rozpustit. Směs ohřívejte jen zlehounka, ať se z ní nevypaří živiny. Pak přelijte do bambusového hrnku a můžete vyrazit.   

Máte dotaz k produktu? Napište nám.